Zoeken naar hoor je

Uw zoekactie voor hoor je leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
vanavond kinky date ?
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor vanavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot vanavond ?  
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie zin deze avond , GEEN FAKE !!! Ben beniuwd
Wie wil er deze avond heel discreet (in duistere living) afkomen om leeggezogen te worden , liefst groot geschapen of heftige spuiters , maar iedereen welkom , doe maar voorstel en ik hoor het graag ,graag stats en cm ( foto mag altijd van speeltje ), ben benieuwd  
Nylontrafje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Geilen op nylonvoetjes
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes. Ik draag altijd nylons en damesschoentjes met open teen. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Jij kan mijn voetjes bewonderen,bespelen, verwennen terwijl jij met jou pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mijn nylonvoetjes verwent. Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af. Andere suggesties zeker ook welkom hoor.  
10 dagen
Jens 27 jaar Antwerpen - Hoboken
Wie geilt graag met me mee?
Hey, ik ben een kerel van 27j, 1m84 84kg bi, mannelijk type. Voor morgen ben ik tussen 12.00 uur en 14.00 uur opzoek naar een geile date in de regio Hoboken, Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Edegem, Aartselaar, Kontact, Hove, .... Zelf ben ik voor veel in, meer top hier. Ik hou van verwennen en verwend worden, massage, januari, samen douchen of bad namen, soft play, bekijken, rukken, betasten, likken, .... Zelf kan ik enkel verplaatsen maar ben zeer discreet. Ik hoor graag van je!  
10 dagen
Komt later 29 jaar Limburg - Tongeren
Gebonden gast zoekt fwb.
Hallo. Zoals titel zegt zoek ik een fwb. Samen leuke en geile dingen doen. Hier wat info over mij. Dingen die ik graag doe: serien en film kijken, motorrijden, wandelen, playstayion, eventueel een gezamelijke sport zoeken. Waar ik voor open sta: Naakt serie/film kijken en terwijl met elkaar spelen, wederzijds pijpen, Indien je pik niet te groot is wederzijdse seks, Het mag ook al eens wat spannend zijn bijvoorbeeld elkaar rukken of pijpen tijdens de wandeling of ergens stoppen met de motos als je ook rijd. Indien interesse hoor ik het graag. Liefst ook wat info over jezelf. Groetjes x  
10 dagen
Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
kinky date
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor woensdagavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot woensdag ?  
10 dagen
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ochtend zaad
hey het is nu 05;15 wie heeft dat zaad voor mij ik ben hetro met bi mondje op zoek naar hetro jij komt spuit in m'n mond en dan ga je weer door niet meer niet minder ik kan ontvangen op den dam antwerpen noord 2060 heb je zin en volle ballen ik hoor het wel voor nu en niet voor straks heb tijd tot 10.00 UUR ik antwoord zeker terug no fake  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij vandaag of eventueel een andere dag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben een sletje, word graag gebruikt. Je pikt me op in Kontich en neemt me mee naar huis ofwel spreken we af in carotel Rumst Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Real. Discreet, geen paysate. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting  

Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
Kwark 59 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Voyeur op zoek
Ik zoek zowel koppels als man of vrouw waar ik mag toekijken tijdens seks of masturberen. Het is niet de bedoeling om deel te nemen, maar indien gewenst is het mogelijk. 59/190/98, rustig, vriendelijk, BBS, intiem verzorgd en hygiënisch. Ik hoor het wel bij interesse.  

Voyeur op zoek
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge bottom twink zoekt (kinky) top daddy
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij morgen (4 mei) of overmorgen (5 mei) wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort vetkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Jonge bottom twink zoekt (kinky) top daddy
  1   2   3   4   5   6   7   8